Seksuaalineuvoja Minttu

Tervetuloa blogiini, mahtava juttu, että löysit tiesi tänne!

Olen seksuaalineuvojaopiskelija jonka on tavoitteena valmistua syksyllä 2022. Pohjakoulutukseltani olen terveudenhoitaja/sairaanhoitaja ja työkokemusta olen saanut niin neuvola-, koulu-ja opiskelijaterveydenhuollosta kuin synnytys- ja naistentautien vuodeosastolta ja äitiys – ja naistentautienpoliklinikalta.

Haluan kertoa matkastani seksuaalineuvojaksi, mutta myös tehdä seksuaalineuvojan työtä näkyväksi, kehittää seksuaalikasvatusta entistä enemmän arkisempaan suuntaan niin, että seksuaalisuuden teemoista olisi yhtä arkista keskustella, kuin muistakin terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä.

Tervetuloa matkaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: